top of page

Čo vám môže ponúknuť náš wellness salón pre psov?


wellness salón pre psov

Vitajte v našom holistickom wellness salóne pre psov, kde sa staráme o zdravie a krásu vašich štvornohých priateľov

V našom salóne neponúkame len bežné strihanie srsti, ale skutočný relaxačný wellness zážitok pre vašich psích priateľov. Sme presvedčení, že starostlivosť o psie zdravie by mala byť komplexná a holistická, a preto sme založili náš salón na princípoch wellnessu, ozónovej terapie a starostlivosti o pokožku a srst.


Dnes je už trend v starostlivosti o psíkov niekde inde ako v minulosti a majitelia nevyhľadávajú salón pre psov len kvoli strihaniu, ale aj kvôli riešeniu rôznych iných problémov napr. nadmerné alebo chronické pĺznutie, lupiny, zubný kameň, nadmerný zápach, mastná srsť, kožné problémy alebo problémy so srsťou, kĺbami, svalstvom,... Náš wellness salón pre psov Barkelyss je pripravený profesionálne pomôcť vám i vášmu zvieratku.


O nás:

Našou víziou bolo vytvoriť miesto, kde sa vaši psíci cítia spokojne, uvoľnene, bezpečne a šťastne. Miesto, kde sa im dostane prvotriednej odbornej starostlivosti na profesionálnej úrovni. Miesto, ktoré bude oázou pokoja do ktorej sa vaši miláčikovia budú tešiť.

Náš salón nie je zameraný na kvantitu, ale na kvalitu. U nás sa netočia rýchlo množstvá psíkov ako na bežiacom páse denne, ale každý psík si u nás užije niekoľko hodín individuálnej a láskavej starostlivosti a pozornosti.

Pre veľký záujem a pozitívnu odovzvu od klientov sú naše služby komplexné a vrátane dennej škôlky a psieho taxi - odvozu a dovozu psíkov k majiteľom vo vybraných regiónoch. Vychádzame tak v ústrety majiteľom, ktorí v tejto uponáhľanej dobe nemusia riešiť dovoz a odvoz psíka do salónu a strácať týmto svoj drahocenný čas, naviac má psík cez deň bohatý program kým sú majitelia cez deň zaneprázdnení napr. v práci, u lekára, venujú sa deťom, svojim koníčkom,...


Ako to u nás funguje?

  1. Po príchode psíka k nám sa psík vyvenčí, prebehne na záhrade, zoznámi sa s prostredím(ak u nás ešte nebol a nepozná prostredie a ani nás), pohrá sa, ponúkneme mu maškrtky, pitie, pohladkáme a uistíme ho, že bude mať pekný deň. Takto odpadne prípadné napätie alebo stres.

  2. Po tomto úvode nasleduje hlavný program - zvolené služby - či už úprava srsti, procedúry, dentálna hygiena alebo iné. Ku každému psíkovi pristupujeme individuálne s ohľadom na jeho potreby. Keď psík potrebuje prestávku, či už na vyvenčenie, napitie sa alebo len tak, tak je mu samozrejme dopriata.

  3. Po skončení sa opäť psík vyvenčí, hrá sa alebo odpočíva, čo už skrátka potrebuje, voľba je na ňom. Využíva program našej dennej škôlky (ktorá je zahrnutá automaticky vo všetkých nami ponúkaných službách), má k dispozícií dvor i veľkú záhradu, kde sa môže dosýtosti vyšantiť.

  4. V podvečerných hodinách odchádza spokojný a príjemne unavený domov za svojou rodinkou.


Kto sa o vášho miláčika postará?

V našom salóne momentálne pôsobí dvojčlenný a dobre zohraný team Petra a Michal. Kým Michal sa stará o psie taxi, individuálny program a starostlivosť o psíkov počas dňa, Petra zabezpezpečuje všetko ostatné - od úpravy a wellnessu psíkov, cez marketing až po komunikáciu s klientami. Obaja majú dlhoročné skúsenosti v oblasti kynológie, Petra je naviac absolventkou mnohých školení, rekvalifikačných kurzov a veterinárneho vzdelávania.


Dosiahnuté vzdelanie, školenia, semináre:

  • veterinárna dermatológia malých zvierat

  • veterinárna stomatológia a dentálna hygiena

  • starostlivosť a úprava kučeravej srsti (Clayton Muniz-Brazília)

  • veterinárna dermatológia a kosmetológia (MVDr. Fábiková - ČR)

  • drop coat masterclass (úprava dlhej a splývavej srsti) (J.Rona-USA)

  • doodle seminar (úprava srsti psov typu doodle) (A.Stowel-USA)

  • pomeranian seminár (K.Palka-PL)

  • trimovanie hrubej srsti psov (S.Szieligowska-PL)


Môžete sa spoľahnúť, že váš miláčik je v spoľahlivých rukách a bude o neho dobre postarané.


Čo poskytujeme?

Náš salón je vybavený modernými zariadeniami na poskytovanie wellness procedúr a úpravy srsti psov. Od strihovej úpravy až po relaxačné aromakúpele kúpele, sme tu pre vašich štvornohých priateľov, aby sme im poskytli zážitok, ktorý vyčarí úsmev na ich tvárach.


Sme hrdí na to, že sme jediný salón na Slovensku, ktorý ponúka úplne všetky dostupné a schválené programy v oblasti psieho wellnessu.


Okrem klasickej ozónoterapie ponúka náš salón aj ozónovú nanoterapiu, čo je momentálne najvyšší možný level v oblasti precedúr s ozónom. Táto inovatívna technika pomáha nielen zlepšovať kvalitu kože a srsti, ale hlavne aj celkové zdravie. Bezpečná a účinná, ozónová nanoterapia je skvelý spôsob, ako podporiť vitalitu vášho psa.


Ďalej náš wellness salón poskytuje:

  • komplexnú dentálnu hygienu - čistenie zubného kameňa bez narkózy

  • využiť môžete aj rôzne skrášľovacie, ozdravné a revitalizačné procedúry - thalassoterapia - procedúra s bahnom z Mŕtveho mora, zelená ayurvédska terapia, našim klientom ponúkame aj japonskú minerálnu terapiu, hĺbkovú revitalizačno-detoxikačnú plex kúru

  • aromatické a uvoľňujúce aromakúpele so špeciálnou soľou, bylinami a aromaolejmi

  • pĺznucim psíkom (krátkosrstým alebo aj dlhosrstým) pĺznucu srsť raz dva skrotíme programom expresného pĺznutia srsti alebo ozónoterapiou

  • samozrejme, poskytujeme aj služby klasického psieho salónu - úprava srsti, kúpeľ, strihanie a trimovanie, skrátenie pazúrikov a iné.



Pre koho je náš wellness salón pre psov vhodný:

Náš psí wellness je vhodný pre akéhokoľvek psíka, bez rozdielu veku, veľkosti či rasy. S radosťou sa postaráme o všetkých.


Z bezpečnostného hľadiska však nemôžeme akceptovať psy, ktoré sú nebezpečné pre svoje okolie - agresívne alebo psy, ktoré sú absolútne nezvládateľné.


Náš sľub:

Sľubujeme, že váš pes odíde z nášho salónu nielen s krásnou srsťou, ale aj kvalitne zrelaxovaný . Každý detail je premyslený s ohľadom na pohodu a potreby vašich psích miláčikov. Každý psík je originál a my to plne chápeme. Preto ponúkame celý rad služieb starostlivosti o psíkov, aby sme vyhoveli individuálnym potrebám a preferenciám vašich chlpatých priateľov. Od strihov špecifických pre jednotlivé plemená až po špecializované procedúry zabezpečujeme, aby každý pes odchádzal z nášho salónu s tým najlepším vzhľadom a pocitom.


Zákaznícky orientovaný salón pre psov:

Vaša spokojnosť a blaho vašich psov sú našimi hlavnými prioritami. Udržiavame otvorenú komunikáciu, aby sme porozumeli vašim očakávaniam a riešili všetky vaše špecifické požiadavky.


Zarezervujte si termín:

Ak chcete, aby mal váš psík krásnu novú úpravu srsti, čisté zuby či potrebuje vyriešiť nejaký problém a chcete aby popri tom zažil aj perfektný psí wellness zážitok, neváhajte nás kontaktovať a zarezervovať si termín. Radi s vami prekonzultujeme všetko a navrhneme vám najlepšie riešenia pre vášho psíka.

Tešíme sa na stretnutie s vami a vašimi štvornohými priateľmi! 🐾💚

Comments


bottom of page